Loading...

Product & specialisme

Ook wanneer u denkt dat de woning die u op het oog heeft in een goede staat verkeert is het toch zinvol om een bouwtechnische rapportage van Woningstatus op te laten stellen. Onze rapportge geeft u advies en tips voor op de langere termijn.

Woningstatus staat voor kwaliteit, persoonlijk contact, ervaring en diversiteit!. Ons product is uniek omdat het door ons met liefde is ontwikkeld. Bij ons geen standaard rapportage welke alleen maar de problemen kort opsomt. Specialisme op het gebied van zwam en schimmels, betonrot (Kwaaitaal en Manta), vochtproblemen, isolatie en monumentale panden.

THERMOGRAFIE TECHNIEK

Geen enkele woning is uiteraard perfect geïsoleerd of hermetisch luchtdicht afgesloten. Door eventuele fouten of afwijkingen in de thermische schil van een constructie ontstaan ongewenste vochtplekken, condensatieproblemen en/of tochtverschijnselen. Doormiddel van thermografie komen deze gebreken, zónder hak- en breekwerk tevoorschijn. Ook kan thermografie bij woningen worden ingezet om de aanwezige vloer of wandverwarming in kaart te brengen of om eventuele gebreken op te sporen.